همایش بین المللی نجوم ایکرانت اصفهان

پوستر

همایش بین المللی نجوم ایکرانت_اصفهان توسط دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان با همکاری مرکز بین المللی شبکه اختر فیزیک نسبیتی (ایکرانت) در تاریخ ۱۲ تا ۱۴  آبان ۱۴۰۰  برگزار می گردد.

این همایش  با دعوت از سخنرانان برجسته ملی و بین المللی به بررسی  طیف گسترده ای از موضوعات شامل  تاریخچه تحول علم نجوم در ایران تا ساخت رصدخانه ملی ایران و همچنین به بررسی پیشرفتهای اخیر نظری و رصدی در حوزه نسبیت عام و اخترفیزیک انرژی های بالا، سیاه چاله ها، ماده تاریک و کیهانشناسی جهان اولیه می پردازد. از جمله اهداف این همایش بررسی امکان توسعه همکاری مراکز تحقیقاتی ایران و دانش پژوهان ایرانی با مرکز بین المللی ایکرانت و حدود ۶۰ موسسه تحقیقاتی زیرمجموعه این شبکه میباشد. در روز دوم همایش کارگاهی با موضوع "علم داده در اخترفیزیک نسبیتی" برگزار خواهد شد. به آن دسته از شرکت کنندگان کارگاه که موفق به انجام پروژه شوند، گواهی حضور اعطا خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به پایگاه اینترنتی همایش به آدرس زیر مراجعه فرمایید

مهلت ثبت نام: ۹ آبان