پنجمین همایش ملی و کارگاه‌های تخصصی علوم و فناوری نانو

انجمن نانو فناوری ایران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین متولیان امر ترویج نانوفناوری در کشور و یکی از پویاترین انجمن های علمی در راستای دستیابی به اهداف عالی مصوب خود در زمینه اعتلای این شاخه نوین علمی در کشور، سلسله همایش‌های ملی و کارگاه‌های آموزشی علوم و فناوری نانو موسوم به NCWNN را برگزار کرده است. این همایش ها سالیانه و یک سال به صورت ملی و یک سال بین المللی، برگزار می‌شود که اولین همایش در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۲ در دانشگاه تربیت مدرس با استقبال پرشور اساتید، دانشجویان، محققان و صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف علوم و فناوری نانو تشکیل شد.

باتوجه به شیوع بیماری ویروسی کرونا (کووید ۱۹) این انجمن در نظر دارد نسبت به برگزاری پنجمین همایش ملی و کارگاه‌های تخصصی علوم و فناوری نانو موسوم به  NCWNN5  در روزهای ۶ام تا ۹ام شهریور ماه ۱۴۰۰ توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر به صورت مجازی اقدام نماید.
محورهای همایش عبارتند از:

• نانومواد/نانوساختارها/سنتز و کاربرد
  • نانوفناوری/انرژی و محیط زیست
  • نانوفناوری/ پزشکی و داروسازی
  • محاسبات و مدل سازی در مقیاس نانو
  • نانوفناوری/تجاری سازی/اقتصاد و بازار

آخرین مهلت برای ارسال مقالات ۳۱ خرداد و آخرین مهلت ثبت نام ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ است.