دانشجویان عزیز و مستعد دانشگاه صنعتی اصفهان
با سلام و احترام

به پیوست فراخوان و شیوه‌نامه طرح شهید وزوایی (پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور) برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ ارسال می‌گردد. با توجه به تسهیلات خوب این طرح و از آن‌جا که تعداد قابل توجهی از دانشجویان دانشگاه شرایط اولیه برای شرکت در فراخوان را دارند، دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه یک جلسه به‌منظور اطلاع‌رسانی جزییات طرح با حضور کارشناس بنیاد ملی نخبگان برگزار می‌نماید. لازم به ذکر است آخرین مهلت ثبت درخواست در سامانه بنیاد جهت شرکت در فراخوان ۳۰ تیر ۱۴۰۰ است. اطلاعات زمان و مکان برگزاری جلسه آشنایی با طرح به شرح زیر است.

موضوع: معرفی شرایط و تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان به همراه پرسش و پاسخ

زمان: سه‌شنبه، ۲۲ تير ماه، ساعت ۱۱ الي ۱۲:۳۰

لينك جلسه مجازي: https://www.skyroom.online/ch/iut_farhangi/introduction-of-student-facilities

با آرزوی سلامتی و موفقیت