فراخوان جشنواره بين المللی و جوان خوارزمی

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای برگزاری سی و پنجمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی فراخوان داد.

خوارزمیخوارزمی۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی بنا بر اعلام دبیرخانه این فراخوان، جشنواره جوان خوارزمی  براي رقابت دانشجویان و دانش پژوهان و فناوران با شرط سنی کمتر از سی و پنج سال و جشنواره بین المللی خوارزمی براي رقابت پژوهشگران و فناوران داخلی، خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور در هجده گروه تخصصی در تمامی گرایش ها انجام می شوند.

با توجه به اهداف ارزشمند این دو رقابت علمی در تقویت پژوهش هاي بنیادي و کاربردي و فرهنگ کارآفرینی دانش بنیان  و معرفی  برترین هاي  کشور،  اساتید،  پژوهشگران،  دانشجویان،  صاحبان اندیشه، نوآوران، فناوران و دست اندرکاران تحقیق و توسعه براي حضور و ارایه طرح در این جشنواره ها دعوت می شوند.

داوطلبان و علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به لینک و نشانی وبگاه جشنواره به آدرس www.khwarizmi.ir مراجعه نمایند.

فایل

تحت نظارت وف ایرانی