بیست و هشتمین کنفرانس شیمی آلی انجمن شیمی ایران

کنفرانش شیمی آلی

بیست و هشتمین کنفرانس شیمی آلی ایران به همت پژوهشکده فناوری­های نوین پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و با همکاری انجمن شیمی ایران به صورت مجازی-حضوری توسط پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران برگزار خواهد شد. لذا با کمال افتخار و اشتیاق از کلیه اساتید محترم، دانشجویان گرامی، پژوهشگران و متخصصین ارجمند مراکز علمی-تحقیقاتی و صاحبان صنایع مرتبط برای شرکت در این کنفرانس دعوت به عمل می‌آید.

این کنفرانس چالش­های مرتبط با زمینه­ های شیمی آلی و کلیه­ ی زیر­شاخه­ های آن را شامل می­شود. برگزار­کنند­گان تلاش می­کنند این رویداد بستر مناسبی برای محققان، صنعتگران و دانشمندان فراهم آورد تا داده­ ها و تجربیات خود را به اشتراک گذاشته و شرکت­ کنند­گان را با دانش روز و پژوهش­های نوین در زمینه­ های مختلف شیمی توانمند کنند.

با توجه به همه­گیری بیماری کووید 19، برگزار­کنند­گان کنفراس تصمیم گرفتند که این رویداد مهم را بصورت مجازی برگزار کنند. مجازی بودن کنفرانس فرصت مغتنمی است تا بتوانیم از دانشمندان برجسته­ی داخل و یا خارج از کشور، از دانشگاهیان و صاحبان صنایع در زمینه­های شیمی برای سخنرانی دعوت به عمل آوریم. برگزاری این رویداد علمی، فرصتی مهم و مغتنم و ارزشمند برای شرکت کنند­گان از دانشگاه­ها و سازمان­ها برای تعامل با دانشمندان و صاحب نظران برجسته خواهد بود.

وبسایت کنفرانس: www.isoc2021.ir

دبیر علمی:  دکتر نجم الدین عزیزی   دبیر اجرایی:  دکتر سلمان طاهری

محورهای کنفرانس:
  • Green Chemistry
  • Supramolecular Chemistry
  • Physical Organic Chemistry
  • Organic Chemistry Education
  • Polymers and Organic Chemistry
  • Computational Organic Chemistry
  • Nanoscience and Nanotechnology
  • Phytochemistry and Agrochemicals
  • Spectroscopy in Organic Chemistry