انتخاب دکتر حسین فرخ پور به عنوان شیمی دان برجسته سال 2022

در آیین افتتاحیه بیست و یکمین کنگره بین المللی شیمی ایران که روز چهارم مرداد ماه به میزبانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد از شش استاد به عنوان شیمی­دانهای برجسته کشوری در چهار گرایش شیمی فیزیک، شیمی آلی، شیمی معدنی و شیمی تجزیه تقدیر به عمل آمد.

استاد دانشگاه صنعتی اصفهان در این کنگره به عنوان استاد مدعو،سخنرانی علمی خود را با موضوع محسابات کوانتومی ارایه کرد.

گفتنی است آقای دکتر حسین فرخ پور تحقیقات خود را در زمینه شیمی کوانتومی طیف سنجی مولکولی دنبال می کند. وی تا کنون 237 مقاله در این دو زمینه تحقیقاتی به صورت فردی یا با همکاری دیگرمحققان، در مجلات معتبر علمی به چاپ رسانده است.

شایان ذکر است، دکتر فرخ پور، عنوان پژوهشگر برتر علوم پایه دانشگاه صنعتی اصفهان و استان اصفهان در سال 1394 را در کارنامه علمی خود دارد.