افتخاری دیگر برای دانشکده شیمی در روز ملی علوم پایه

تبریک به همکاران ارجمند در دانشکده شیمی آقایان دکتر دیناری ، دکتر نجفی و دکتر انصافی
روز پنج شنبه ۱۲ مهر ماه، بنیاد ملی علم ایران (INSF)، در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس، میزبان اساتید، پژوهشگران و محققان برجسته حوزه علوم پایه بود. نشست «جایگاه علوم پایه در بنیاد ملی علم ایران» به‌منظور بزرگداشت روز ملی علوم پایه (بزرگداشت ابوریحان بیرونی) و با هدف گفت‌وگوی پژوهشگران برجسته علوم پایه در مورد برنامه‌ها و روش‌های حمایت بنیاد ملی علم ایران از علوم پایه برگزار شد.
در پایان این نشست، از شش نفر از اساتید و پژوهشگران برتر و سه نفر از داوران منتخب کارگروه علوم پایه وعلوم زیستی تقدیر شد که سه نفر از آنها از همکاران دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان هستند. اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:
-دکتر علیرضا نجفی چرمهینی استاد دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان مجری طرح «تهیه آلکیل لوولینات‌ها با استفاده از واکنش فورفوریل الکل با الکل‌های مختلف بر روی کاتالیست ها‌ی جامد اسیدی»
-دکتر «محمد دیناری» استاد دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان استاد راهنمای رساله دکتری  سرکار خانم دکتر نازنین طاهری با عنوان «طراحی، سنتز و مشخصه یابی پلیمرهای آلی متخلخل مغناطیسی جدید به‌منظور حذف فلزات سنگین و پساب‌های رنگی»
- دکتر «علی اصغر انصافی» نیز به عنوان یکی از سه داور برگزیده بنیاد ملی علم ایران.

این افتخار را به همه‌ی همکاران و به ویژه به افتخار افرینان نام‌برده تبریک گفته و توفیق روز افزون ایشان را از درگاه حضرت احدیت خواستاریم.