اطلاعیه مهم برگزاری کارگاه ايمنی و بهداشت تخصصی

باسلام

به اطلاع می‌رساند که کارگاه ايمنی و بهداشت تخصصی در تاريخ ۱۴۰۲/۷/۹ به صورت حضوری برای دانشجويان تحصیلات تکمیلی، پروژه کارشناسی و محققین پسادکتری دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.

*گذراندن اين دوره برای صدور مجوز حضور در آزمايشگاه‌های تحقیقاتی الزامی است.

**مطابق با مصوبات مجمع عمومی دانشکده، شرط گذراندن موفق اين کارگاه، شرکت در امتحان حضوری و کسب حداقل نمره ۱۷ از ۲۰ می باشد.

***آزمون این دوره در تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۰ برگزار می‌گردد.

****تنها دانشجویانی که نمره قبولی را در آزمون قبلی (تیر ماه سال جاری) کسب کرده‌اند می‌توانند در کارگاه شرکت نکنند و مابقی دانشجويان از جمله آنها که در کارگاه ايمنی و بهداشت تخصصی در ترم های گذشته شرکت کرده‌اند و حتی نمره قبولی را کسب کرده‌اند ملزم به حضور در اين کارگاه و شرکت در امتحان آن هستند و قبل از گذراندن مجدد کارگاه، مجاز به حضور در آزمايشگاه نیستند.

*حضور دانشجويانی که موضوع پايان نامه يا رساله آنها تئوری است در اين کارگاه الزامی است

زمان کارگاه: 9 مهرماه ساعت 8 الی 16

مکان برگزاری کارگاه: سالن سمینار دانشکده شیمی، طبقه پنجم